Busreis Ardennen België Hotel

Land

België

België

Accomodatie

hotel

hotel

Vervoer

Busje   Touringcar  

Busje,Touringcar

Reisomschrijving

La Roche-en-Ardenne is een sfeervolle plaats gelegen aan de rivier de Ourthe met een middeleeuws kasteel. We bezoeken in deze midweek verder het kleinste stadje van België Durbuy, de grotten van Han en de plaats Dinant, waar we mogelijk een boottocht kunnen maken. Natuurlijk wordt er ook een mooie bustocht door de Ardennen gemaakt en doen we de plaats Bouillon aan waar een groot kasteel staat en bezoeken we de plaats Spa.

 

Busreis Ardennen België Hotel

Meer over de accomodatie

Je logeert in hotel Floréal La Roche-en-Ardenne, een kasteelachtig hotel en de kamers hebben een badkamer met douche en toilet. De verzorging is halfpension en de lunch zit er ook bij inbegrepen. De reis wordt afgesloten met een prima diner.

Overige informatie

Je wordt met een klein busje van thuis opgehaald en na de vakantie weer thuis terug gebracht.

Bijzonderheden

Nieuw in ons aanbod

Datum- en Prijsinformatie

Periode7 juni t/m 11 juni
BeschikbaarheidSorry, Vol geboekt
Aantal dagen5
Reissom€ 980,00
Annuleringsfonds€ 55,71
Zakgeldadvies€ 75,00

Excusieprogramma (onder voorbehoud)

Onder voorbehoud

1e dag: Na de ophaalroute rijden we naar het kleinste stadje van België, Durbuy. Na aankomst kan iedereen op zijn of haar gemak rondkijken. Liefhebbers krijgen voldoende tijd om het plaatselijke Parc des Topiaires te bezoeken. Topiaires zijn planten, vooral buxus, die in alle mogelijke vormen gesnoeid zijn. 

2e dag: ’s Morgens bent u vrij om La Roche-en- Ardenne te ontdekken. Het centrum ligt op loopafstand van het hotel (ca. 800 m). U kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van de faciliteiten van het hotel. ‘s Middags gaan we naar het plaatsje Han sur Lesse, waar we een bezoek brengen aan de fameuze grotten van Han. Voor mensen minder goed ter been kan eventueel een aangepaste rondleiding worden georganiseerd. 

3e dag: Na het ontbijt rijden we naar de stad Dinant. Deze stad ligt ingeklemd tussen de Maas en de rotsachtige bergen. Stadsbeeld wordt bepaald door de imposante citadel vanwaar men een grandioos uitzicht heeft over de stad en de wijde omtrek. Bij voldoende belangstelling zal de chauffeur een boottocht op Maas en/of een bezoek aan de citadel organiseren. 

4e dag: Vandaag maakt de chauffeur een mooie bustocht door de Ardennen. Stops zijn gepland in ondermeer het stadje Bouillon gelegen aan de Franse grens. Deze plaats is vooral bekend van kruisridder Godfried van Bouillon, wiens kasteel hoog boven de rivier de Semois en het stadje uittorent. Na dit bezoek rijden we langs de slingerende Semois, naar het plaatsje Orval, bekend van de plaatselijke Cisterciënzerabdij en het aldaar gebouwen trappistenbier. 

5e dag: Nadat de bagage in de bus is gegaan, kunt u eerst nog wat tijd in La Roche doorbrengen. Op weg naar huis wordt nog een stop ingelast in Spa, waar we om 13.30 uur bij L’Eau d’Yssée de Spa worden verwacht. In dit bezoekerscentrum van Spa Monopole maat u een fantastische reis om de geheimen van het natuurlijk mineraalwater van Spa te ontdekken. U wordt ondergedompeld in de magische wereld van de merken natuurlijk mineraalwater en limonades van Spa. De reis wordt besloten met een prima diner.Aanmelden voor deze reis Bekijk onze voorwaarden
terug naar het overzicht