Kroatie Vrsar

Land

Accomodatie

hotel

hotel

Vervoer

Touringcar  

Touringcar

Reisomschrijving

Tijdens deze reis verblijf je in het sfeervolle vissersdorpje Vrsar, op het schiereiland Istrië, met een gezellige haven en een pittoresk centrum. Dit is onze verblijfbasis en vanuit hier ga je het schilderachtige Istrië en de omgeving van de Kvarner baai verkennen

Kroatie Vrsar

Meer over de accomodatie

Hotel: Je verblijft in Resort Petalon **** in Vrsar. Dit goedverzorgde vakantiepark ligt op een klein schiereiland. Het schilderachtige centrum van Vrsar bereik je eenvoudig te voet in 10 minuten.

Overige informatie

Maatwerk reis op verzoek. open plaatsen in overleg

Bijzonderheden

Je wordt thuis opgehaald en na de reis weer thuisgebracht

Datum- en Prijsinformatie

Periode3 mei t/m 12 mei
BeschikbaarheidSorry, Vol geboekt
Aantal dagen10
Reissom€ 1306,00
Annuleringsfonds€ 71,36
Zakgeldadvies€ 100,00

Excusieprogramma (onder voorbehoud)

Vrijdag: Je wordt thuis opgehaald en via de opstapplaats rijden we vandaag via de Duitse autobanen naar Zuid-Duitsland naar ons overnachtingshotel.

Zaterdag: Na het ontbijt vervolgen we onze reis. Vroeg in de avond komen we aan bij ons hotel in Vrsar.

Zondag: Vandaag staat een bezoek aan Pula, de grootste stad van Istrië met o.a. het beroemde amfitheater en het groene heuvelachtige binnenland van Istrië op het programma.

Maandag: Vandaag staan de Bruijni eilanden op het programma. Deze eilandengroep bestaat uit 14 grote en kleine eilanden en zijn sinds 1983 een Nationaal Park.

Dinsdag: Vandaag maken we een tocht naar buurland Slovenië, naar Postojna, waar we een bezoek brengen aan de beroemde kalksteen grotten. U zult hier een prachtige ondergrondse wereld ontdekken. Vervolgens gaan we door naar Lipica, waar wij een bezoek brengen aan de Stoeterij en rijschool Lipica. Hier ligt de oorsprong van de prachtige witte hengsten van de Spaanse Rijschool.

Woensdag: Vrije dag. Je kunt heerlijk genieten van de mooie omgeving bij onze accommodatie.

Donderdag: Na het ontbijt vertrekken we vroeg en brengen we een bezoek aan het prachtige eiland Krk.

Vrijdag: Vandaag gaat onze reis verder richting Slovenië en gaan op weg naar Ljubljana, hier zullen we ook overnachten. Voordat we in de omgeving van Ljubljana arriveren zullen we een stop houden en op verkenning gaan in o.a. Pazin en het middeleeuwse vestingstadje Motovun.

Zaterdag: Vandaag alweer huiswaarts en rijden we richting Frankfurt am Main voor de laatste overnachting.

Zondag: Na het ontbijt vertrekken we huiswaarts. Via ons transferium in Maarheeze word je naar huis gebrachtAanmelden voor deze reis Bekijk onze voorwaarden
terug naar het overzicht